17/8-2003

Valpträff i Skäraskog tillsammans med kennel

 Svedjebäcken &Engahöjdens.Tack Lisbeth och Peo som lånade ut sitt mysiga sommarställe till detta.

 

Vi hade en mycket trevlig dag tillsammans med våra härliga valpköpare som i vissa fall hade åkt ända ifrån Stockholm !!

Vi startade dagen med att visa hur man  på olika sätt kan aktivera och träna sina hundar.

 Maria med Svch Guldruschen`s Sweet Sarah visade både viltspår, budföring samt lydnadsmoment. Alla hade sedan möjlighet att få pröva att låta sin hund gå ett viltspår vilket var mycket uppskattat. Vi tackar Maria för all hjälp med detta.

Jenny-Anne Med Guldruschen`s Soft Breese Visade olika lydnadsmoment ,efter det så kunde alla som ville få lite tips och hjälp med träningen  ,Vi tackar så mycket för hjälpen Jenny-Anne och Gibsson.

 

 

Björn och båda sina hundar Guldruschen`s Sweet And Sour & Guldruschen`s Junya Watanabe Visade apportering & dirigering med pipa och handtecken alla som ville kunde sedan få hjälp av Björn med träningen tack Björn & Maggan.

Anna & Guldruschen`s We`re Going to Ibiza visade olika trix som kan lära sin hund vad sägs om att apportera wienerkorv, balansera köttbulle på nosen och att sitta bara så där sött som han gör på bilden ovan inga dåliga grejor. Tack för hjälpen Anna & Athos.

Efter  uppvisningarna så kunde man pröva på det man ville eller gå en mycket trevlig tipspromenad med hunden med lite praktiska moment !!TACK till alla er som hjälpte till med den!!!!

Vi fick låna ett par stora grillar och när det äntligen blev fyr i dem (vi hade väl lite  väl bråttom) så kunde vi äta lite god korv m.m

Två söta systrar!!!

Finns det ingen sjö så går det lika bra i vattenskålen!!! Det tycker i alla fall Sune som både badade i vattenskålen samt i hinken när han skulle fånga en tennisboll!!!

Vi hann också med att visa trimning samt lite utställningsträning.

Här är det Anton som blir friserad!!

Fika i gröngräset!!

Tid till lek och bus fanns det gott om!!!

 

Nu är jag  trött husse efter alla dagens upptåg !!!

 

 

Avslappning efter mat!!! Ett gäng trötta hundar ,hussar och mattar!!!

Hoppas att vi kan göra om detta igen nästa sommar.