Vi hade en jätterolig dag tillsammans med kennlarna Svedjebäcken´s och Engahöjden samt våra valpköpare. Tusentack till alla er som hjälpte till,och till alla er som kom!!

Vi startade dagen med att hälsa alla välkomna därefter pratade Björn och visade apportering med sina hundar Diva och Jeppe.

 

 

Sedan visade Gun med sin tik Emelie hur det går till i Agility vilket var  mycket populärt samt många var det som prövade på detta under dagen.

 

 

Anna och Athos visade lite tricks, man kan faktiskt lära sig att skilja på höger och vänster tass!!!

 

Sedan var det dags för Monika Hillman och hundarna Lufsen samt valpen Beckham som visade att storebror snart har en lika duktig lillebror som han själv är!!! Lufsen är dock ännu bäst då han är en utomordentlig servicehund hund och kan det mesta !!!Leta kantareller m.m.

Här är det Titus som visar att han kan en massa han också här dansar han med matte Johanna, och han är också en av landets första brandvarnarhund!!! Det är som sagt inte lite man kan lära sig om man är hund iallafall en Goldenretriever!!!

 

Här tränar Mimmi 11 år gammal Agility men är aldrig för gammal för att pröva något nytt hoppade genom däcket gjorde hon faktiskt två gånger men hade ingen som helst lust när det skulle fotograferas!!!!

 

Här är det Hugo som prövar tunneln!! med Bravur!!!

Vi hann också med en trevlig tipspromenad samt fika och grillning jag hoppas att alla hade roligt och att vi kan göra om det nästa år igen!!!

OBS Har ni något förslag på något som ni skulle vilja pröva på så är det bara att e-maila så ska vi se vad vi kan göra.